Ние изпълняваме вашите интериорни мечти

Тоникс-96 вече над 25 години се утвърждава като производител на качествени мебели от масив – основен фактор при създаването на комфортни и стилни интериори. Производството разполага с модерно, съвременно оборудване, а използваните материали се отличават с високо качество, отговарящо на изискванията на потребителите.

Най-голямото предимство на производството е възможността да задоволи специфичните нужди на всеки отделен клиент, като изработи мебели по индивидуален проект и размер. Компанията предлага разнообразни интериорни решения от масивна дървесина, включително ретро, класически и модерни мебели, които се приспособяват към нуждите на хотели, ресторанти, барове, офиси и жилища. Благодарение на екипа от опитни дизайнери и конструктори, “Тоникс – 96” ЕООД предлага уникални интериорни решения по индивидуален проект, включително маси, столове, кухни, спални комплекти и много други.

Ключът към отличното качество на мебелите на “Тоникс – 96” ЕООД е в използването на висококачествени материали. Компанията работи с различни видове дървесина като бук, дъб, орех, череша, чам, както и с MDF, за да осигури не само красив дизайн, но и издръжливост на своите продукти. Използваните материали като водни байцове, грундове, лакове и втвърдители са на доказани италиански и шведски марки като Sirca, Milesi и Becker Acroma, гарантиращи дълготрайност и естетика.

С два производствени цеха – един за мебели по индивидуален проект и друг за маси и столове, както и със свой фирмен магазин в град Троян, “Тоникс – 96” ЕООД продължава да се разраства и да се развива в областта на мебелната индустрия. Като дългогодишен член на Българска стопанска камара и на “Сдружение на дървопреработвателите и мебелопроизводителите – гр. Троян”, компанията укрепва своята репутация като надежден и високо професионален партньор.

С “Тоникс – 96” ЕООД, клиентите не само получават мебели от масив с доказано качество, но и изживяват уникалността на персонализирани интериорни решения.

Scroll to Top
Scroll to Top