За нас

pic 2 about us

“Тоникс – 96” ЕООД е утвърден производител на мебели от масив с доказано качество. Над 25 години предлагаме на нашите клиенти от страната и чужбина разнообразни интериорни решения от масивна дървесина, които отговарят на високите очаквания на клиентите ни по отношение на функционалност и стил.

Ние проектираме и изработваме висококачествени ретро, класически и модерни мебели от масив за цялостно обзавеждане на хотели, ресторанти, барове, офиси и жилища. Благодарение на съвместната работа на фирмения дизайнерски и конструктивен отдел клиентите ни получават от нас уникални интериорни решения по индивидуален проект: маси, столове, кухни, спални комплекти, обзавеждане за трапезария и дневна, детска стая, антре и други мебели по поръчка (библиотеки, шкафовe, витрини и др.).

За да гарантираме отличното качество на нашите мебели, използваме висококачествена дървесина – бук, дъб, орех, череша, чам и MDF и работим с доказани италиански и шведски материали - водни байцове, грундове, лакове и втвърдители на Sirca, Milesi и Becker Acroma.

Фирмата разполага с 2 производствени цеха: цех за мебели по индивидуален проект и цех за маси и столове, както и с фирмен магазин от 400 кв.м, намиращи се в гр. Троян.

“Тоникс – 96” ЕООД е дългогодишен член на Българска стопанска камара и на „Сдружение на дървопреработвателите и мебелопроизводителите – гр. Троян”.

Осъществете Вашите уникални интериорни мечти като изберете нас!

Изберете Вашия цвят

Мебелите, които изработваме, могат да бъдат направени в различни цветове – финиши в зависимост от предпочитанията на клиента. Можете да изберете от каталога на цветовете ни или да ни предоставите мостра на Ваш цвят, който да възпроизведем.

Изберете Вашия стил

В зависимост от предпочитанията на клиента изработваме ретро, класически, и модерни мебели. Също така предлагаме състарени (с леко и силно състарен финиш) и патинирани мебели. Независимо от стила, гарантираме, че мебелите Ви ще създадат уют и стил и ще внесат индивидуалност във Вашия интериор.

Изберете дървесината и материалите

Мебелите, които предлагаме, могат да бъдат произведени от различни видове висококачествено естествено дърво - бук, дъб, орех, череша, чам или MDF в зависимост от предпочитанията на клиента. За да гарантираме отличното качесто на нашите мебели, материалите, които използваме за повърхностна обработка на дървото – водни байцове, грундове, лакове и втърдители са на доказани италиански и шведски фирми в химическата промишленост - Sirca, Milesi и Becker Acroma.

Изберете качество и издръжливост

Мебелите от масив винаги са били предпочитани заради доказаното качество и издръжливост на естественото дърво. При наличие на подходяща обработка от наша страна и поддръжка от Ваша страна, ще може да се наслаждавате на закупените мебели от масив в продължение на десетилетия.

Изберете уникалния подход

Споделете Вашите изисквания и нашите дизайнери ще Ви предложат индивидуален проект, включващ разнообразни решения, които ще надминат очакванията Ви за функционалност и стил. Ако разполагате с готов проект за интериорен дизайн, ние ще обсъдим възможните решения с Ваш и ще изпълним проекта с максимална презицност към детайлите.

Scroll to Top
Scroll to Top